Килим за вилата или лятната къща

Килим за вилата


Килим за вилата или лятната къща.

Килим за вилата или лятната къща

Килимът е универсално средство за придаване на комфорт не само в градския апартамент, но и в селска къща, вила, лятна тераса или в беседка. Поставяйки красив и светъл килим на чист въздух, веднага ще видите колко ще се промени пространството наоколо. Но едва ли някой иска да бъде обременен с постоянна грижа в поддържането на килима. Затова към избора на летен килим за страната трябва да се подхожда разумно.

Килим за вилата на невисока цена

Един от основните критерии за избор на летен килим е ниската му цена. В комбинация с практичност и лекота на поддръжка, плетените синтетични постелки са идеални за тази роля. Пълното отсъствие на мъх ги прави идеални за почистване, тъй като постелката може просто да се изтърси или изтупа.

Някои от тях пък са подходящи за открити тераси и беседки. Важно е да знаете, че постелките с основа от юта не са подходящи за използване на открито, тъй като ютата може да започне да гние от често намокряне.

Нужен Ви е сравнително тънък и лек килим за вилата

Ако постелката има малко студено излъчване за Вас и имате нужда от лек килим в къщата, тогава друга опция са килимите без власинки.

Огромен избор от материали Ви позволява да изберете продукт за всеки вкус и стил.

Тези килими лесно се поддържат чисти, не натрупват прах и не претрупват пространството. Асортиментът от летни килими без власинки удивява с разнообразието от цветове, дизайн и стилове: монохромни и ярки, класически и модерни.

Двойни двустранни килими за Вашата вила

И така, вероятно, най-удобният вариант за килим за лятна вила е двустранният.

Това е една чудесна възможност да промените малко интериора, просто като обърнете килима на другата страна. Освен това тази функция е много удобна за почистване, което Ви позволява да увеличите интервала от време между почистванията. Този вид килимите са тънки, леки, но същевременно трайни и приятни на допир.

И.. ако Ви се прииска разнообразие и искате да гледате друга рисунката или повърхността на килима се е зацапала? Ами просто го обърнете от другата страна!

Всичко за килимите на: kilimi.com

Килим за вилата или лятната къща
Към началото