Специална идея за коледен подарък

Специална идея за коледен подарък

Специална идея за коледен подарък. Можете да закупите готов продукт или да насърчите родителите да проявят творчество и да им подарите комплект за правене на сувенирен сапун със собствените си ръце. Тук не са необходими умения за правене на сапун: комплектът включва подробни инструкции и всички необходими съставки. Много интересен коледен подарък за занимание на цялото семейство заедно.

  • Коледна кашпа за красиво цвете

Родителите, които се занимават с отглеждане на растения, могат да получат като коледен подарък саксия или кашпа, в която да посадят красиво цвете. Ще бъде страхотно, ако украсите саксията в коледен стил. Или изберете стайно цвете, идеалният вариант е коледната звезда, за коледен подарък. Кулинарен албум за коледен подарък

Специална идея за коледен подарък

Ако майка Ви обича да експериментира в кухнята и постоянно радва близките си с нови вкусни шедьоври, подарете й албум, в който да събере най-успешните си кулинарни находки. С такъв коледен подарък всички най-добри рецепти винаги ще бъдат под ръка.

  • Коледен подарък – комплект растителни масла

Студено пресованото нерафинирано масло е не само вкусен, но и здравословен продукт, богат на много витамини, минерали и мастни киселини. Маслиново, ленено, сусамово, конопено – изберете такъв вариант на коледен подарък или още по-добре подарете на родителите си набор от няколко вида ценни растителни масла.

  • Коледен венец

Най-перфектният коледен подарък! Той ще се впише перфектно във всеки интериор и ще поддържа празничното настроение на всички членове на домакинството.

Коледен подарък за жена, съпруга или приятелка

  • Красива торбичка с тамян или розови листа с лавандула или портокалов цвят

Това е малка торбичка с тамян и малко кръст. Стилен, съкровен коледен подарък, подходящ за случая.

  • Коледен мек халат

Какво по-хубаво след горещ душ от това да се увиете в мека хавлиена роба? Продукт, изработен от естествени хипоалергенни материали, ще бъде прекрасен и уютен коледен подарък за всяка жена.

Специална идея за коледен подарък
Към началото