Нова Година на остров?

Нова Година на остров? Нова година на Тенерифе, Канарски острови – Испания. За слънчева Нова година Тенерифе определено е най-добрият избор в Европа. Много частни вечери се организират от собствениците на ресторанти и хотели на острова с 330 слънчеви дни в годината. За приятелска и топла Нова година, да кажем по-трезва и конвенционална. Резервирайте вашето настаняване в северната част на остров Тенерифе в Пуерто де ла Круз. Ще намерите богат избор от хотели или частни апартаменти / вили за празнична атмосфера, без да сте напълно необуздани.

Нова Година на остров?

За 100% гарантирана слънчева Нова година и голямо парти изберете Коста Адехе, в южната част на остров Тенерифе. Неговите големи курорти, нощни клубове, ще се харесат на тези, които искат да купонясват до края на нощта на ниска цена.

Какво по-хубаво от почивка на слънце в деня след парти. Знаете ли, че Тенерифе е класиран сред най-добрите дестинации за зимно слънце в Европа? По-спортуващите и тези, които не са злоупотребявали с алкохола и храната, ще направят велообиколка още на първия ден от новата година. Тенерифе е класиран на първо място сред най-добрите велосипедни дестинации в Европа. И на острова има много магазини за състезателни велосипеди под наем. За празнична и слънчева Нова година на Коста Адехе или Нова година сред природата в Пуерто де ла Круз със сигурност има част от Тенерифе, която ще ви подхожда.

Нова година на Сао Мигел, Азорски острови

Прекарвате по-голямата част от времето си в метрото, автобусите, откритите пространства, затворените офиси, заседателните зали, търговските центрове и искате широки открити пространства и природа? Празнувайте Нова година на Азорските острови. Всяка година се изстрелват фойерверки от Понта Делгада, столицата на Азорските острови на главния остров Сао Мигел, организират се много празненства като публични концерти и можете да удължите партито в баровете и ресторантите на Понта Делгада.

Лека храна, базирана на риба, би била перфектна, ако искате да танцувате до края на нощта… Но какво ще кажете за традиционния „Bolo Rei“ торта, пълна с бадеми и десет цветни захаросани плода?

Азорските острови също са дестинация за благополучие. След парти по случай Нова година, измито с Gin des Azores и Vinho Verde, поглезете се с детоксикация във вашия уелнес хотел или в многото естествени термални места на Азорските острови. Наистина ли трябва да се възстановите от алкохола нощ? Посетете двете фабрики за чай на Азорските острови и намалете тази стара мигрена с естествени средства.

Резервирайте вашите полети до Азорските острови (летище Понта Делгада), вашето настаняване, както и вашите дейности и обиколки, като например „Обиколка с лодка за наблюдение на китове на Азорските острови“. Искате ли да избягате от тълпите? Посетете Флорес и Корво, най-слабо населените острови на Азорските острови.

Нова година на Ибиса, Испания

За празнична Нова година Ибиса е най-добрият избор. Известна със своите вечери, събиращи най-добрите диджеи, най-добрите танцьори, най-големите шоута в Европа, Ибиса също така означава мързелуване, плажове, спортове на открито, морски дейности, крайбрежни ресторанти… Перфектната комбинация между фиеста и безделие. Празнувайте Нова година в Paccha, в Amnesia или в концептуалния „Ushuaia Beach Hotel“ хотел-нощен клуб, който предлага партита без прекъсване, от балкона на вашата стая.

Резервирайте вашите полети до Ибиса, вашето настаняване на най-добра цена и вашите обиколки и дейности в Ибиса, като например „Еднодневна екскурзия от Ибиса до Форментера“ или „Полет с балон с горещ въздух над Ибиса“.

Нова Година на остров?
Към началото