Най-доброто време за използване на беседка?

Най-доброто време за използване на беседка?

Най-доброто време за използване на беседка? Беседка в задния двор е доста голямо допълнение към задния двор, което означава, че не можете просто да го начертаете навсякъде. За да извлечете максимума от вашата беседка, трябва да обмислите кога е най-вероятно да я използвате, защо и по каква причина. Ето няколко идеи за беседка в задния двор, които да обмислите, преди да изберете място:

Най-доброто време за използване на беседка?

Защитата от слънцето, която ще получите от беседка в задния двор, ще зависи от времето на деня, в което го използвате. Ако планирате да го използвате обикновено по обяд, когато слънцето е в пика си, тогава трябва да го поставите в средата на вашия двор. Ако планирате да го използвате при изгрев или залез слънце, тогава той може да бъде поставен по-близо до линията на собственост. Най-добрият Ви залог е да начертаете слънцето и сенките, преди да финализирате местоположение. Независимо кога ще го използвате, винаги ще получавате надеждна сянка и подслон от вашата беседка през цялата година.

Дворът ви равен и сух ли е?

Накривената беседка не просто изглежда неуместна. Освен това губи известна стабилност, дори когато е закотвен. няма да изглежда правилно. Освен това не трябва да поставяте беседката си на място, където има лош дренаж. Това също ще я направи по-малко стабилна. Преди да поставите беседката си, може да се наложи да изравните двора си и дори да помислите дали да я инсталирате върху бетонна плоча или палуба.

Ами цветята и дърветата?

Ако задният Ви двор има много сенчести дървета, тогава използването на беседка за защита от слънцето може да няма смисъл. Освен това, колкото и хубаво да изглежда беседка във вашата градина, може да е контрапродуктивно. Вашата беседка в задния двор може да попречи на слънцето да достигне до ценните Ви цветя и растения. Ако поставяте беседка в нова градина, можете да изберете растения въз основа на това колко сянка ще хвърля беседка.

Трябва ли да е близо до къщата?

Ако използвате беседката си за развлекателни цели, може да искате да я поставите близо до къщата. Например, ако това е разширение на вашето жизнено пространство, може да искате да инсталирате беседката си на палуба или вътрешен двор.

Безкрайни възможности за беседка в задния двор

Както можете да видите, има много видове беседки в задния двор, от които можете да избирате, и толкова много начини, по които могат да бъдат използвани. Те са лесен начин да добавите характер, стил и функция към вашия дом. Тези структури предлагат и отлично решение за сянка на достъпна цена.

Най-доброто време за използване на беседка?
Към началото