Каква е мисията на финландската компания за асансьори KONE

асансьори

Мисията на компанията е да осигури най-добрите решения за управление на хора при работата с асансьори и ескалатори.

Това означава, че този иновационен лидер в индустрията на асансьорите и ескалаторите разбира, че различните видове сгради служат за различни цели, което засяга потока на пътниците и околната среда. Това също така означава, че компанията гарантира на свички потребители и клиенти простота, ефективност и комфорт през целия жизнен цикъл на сградите.

За да бъде приложена тази стратегия, компанията представи нате клиенти четири начина за постигане на целта („Начини за спечелване“).

Развитието на асансьорите и хората, които ги поддържат

Компания KONE се стреми да създаде по-комфортни условия на живот в града. Основните направления на модерната им дейност са следните:

  • Развиване на екологични рационални и интелектуални градове
  • Култура на безопасност

Безопасността има най-висок приоритет и компанията е твърдо убедена, че абсолютно всеки нещастен случай може да бъде предотвратен.

Иновация за градовете на бъдещето

Асансьори и ескалаторите са проектирани в съответствие със строги правила, а техният дизайн осигурява много елементи, които гарантират безопасността на пътниците. Безопасността е един от приоритетите на KONE. Компанията работи в тясно сътрудничество с хора, които използват оборудването на KONE всеки ден.

Съвместните усилия на производителите на оборудване, неговите собственици, персоналът по поддръжката и, разбира се, крайните потребители на оборудването са ключът към безопасната експлоатация на асансьорите и ескалаторите.

Време е да разкриете общи митове за устройството, за да можете да ги използвате без страх за живота си.

KONE асансьори са в безгранично обновяване към съвършенство

В моделната гама на компанията Konе, може би, има оборудване за всякакви цели.  

Пътническите асансьори Серия Kone EcoDom, цената на която е демократична, са предназначени за масово използване при строителството на жилищни сгради. За тяхната работа е необходимо малко машинно помещение на върха на мината, така че инсталацията на такъв асансьор ще спести използваемо пространство и ще намали разходите за строителство.

Каква е мисията на финландската компания за асансьори KONE
Към началото