Къде се предлагат устни преводи за бизнес събития в София?

устни преводи

Ако имате чуждестранни гости и участници в бъдещия си семинар или бизнес събитие, то несъмнено ще се наложи да прибегнете към услугите на преводач. В настоящата статия ще обсъдим именно къде се предлагат устни преводи за бизнес събития в София.

Устни преводи с преводачи

За да протече гладко и както трябва вашето мероприятие е повече от задължително да изберете професионалисти за вашите устни преводи. Такива ще откриете в агенция Компас – преводачески услуги, които са на пазара вече повече от 20 години. Дейността на фирмата стартира още през 1998г. като от тогава, до ден днешен не спират да следват своята мисия и да работят с доволните си клиенти. Compass98.com предлагат на своите клиенти освен устен превод, и оборудване за устни преводи, както и презентационна техника. Техните устни преводачи могат да ви придружат и на бизнес срещи, както у нас така и в чужбина.

Най-добрата фирма за преводи и легализация

Освен това те могат и да ви представляват по време на телефонни или скайп разговори. Така че възможностите, ако изберете да работите с тях, са много. Разгледайте и останалите услуги, които предлагат в техния сайт. Ще откриете възможности за преводи и легализация, устен и писмен превод, както и локализация. Устни преводи от Compass98.com.

Ако желаете да се срещнете с екипа им, за да обсъдите детайлите относно устните преводи, посетете техния офис в гр.София на ул. Георги Бенковски 12A, вх. Б, ет. 1, ап. 2. А ако искате да се свържете с тях по телефон, можете да го направите на един от посочените телефони за контакт: 02 953 10 49; 0878 271 900. Компас – преводачески услуги с удоволствие ви очакват, за да ви предложат устни преводи на високо ниво.

Къде се предлагат устни преводи за бизнес събития в София?
Към началото