Интравенозната витаминна терапия

Интравенозната витаминна терапия

Венозните инфузии с витамини и минерали в помощ ли са на здравето

Интравенозната витаминна терапия

С появата на интравенозна витаминна терапия са проведени много проучвания за подобряване на ефективността на стандартното лечение на рак, намаляване на страничните му ефекти и подобряване на качеството на живот на пациентите след лечението.

Интравенозната витаминна терапия е безопасен начин за въвеждане на високи дози витамини или минерали в тялото, което позволява на тялото бързо да компенсира недостатъците и да се запаси с основни хранителни вещества.

Тъй като витамините и минералите  от венозните инфузии отиват директно в кръвта, те незабавно се доставят в клетките на тялото и му помагат бързо да се справи със стреса, да премахне токсините, да възстанови имунитета и да се регенерира. Подпомагането на тези процеси става още по-актуално в контекста на лечението на рака, тъй като самото лечение, както и емоционален и психически стрес, социални и финансови аспекти провокират огромен стрес за тялото.

Динамичният начин на живот, честият и постоянен стрес, миналите във времето заболявания и небалансирано хранене, всичко това намаляват имунитета и отслабват защитните сили на тялото. Венозните инфузии с витамини и минерали съдържат комплекс от ценни витамини, минерали и антиоксиданти, които бързо и ефективно прочистват и възстановяват организма, изпълват със сила и енергия, повишават имунитета. Витаминният коктейл осигурява попълване на течности, електролити, витамини и антиоксиданти, елиминира токсините и други вредни вещества от клетките. Капкомерът е ефективен за отслабване на имунната система, алергични реакции, мускулни болки, стрес, депресия, главоболие, затруднена концентрация, недохранване, метаболитни нарушения.  Венозните инфузии с витамини и минерали се препоръчва и при преждевременно стареене и кожни проблеми (пъпки, акне, скучен тен).

Венозните инфузии с витамини и минерали ще бъде най-добрият Ви помощник за възстановяване на здравето, здравето и красотата.

Венозните инфузии с витамини и минерали съдържат комплекс от ценни витамини, минерали и антиоксиданти, които възстановяват организма, повишавайки неговите защитни сили. Възстановяването и укрепването на имунитета е точно това, от което се нуждаете.

Интравенозната витаминна терапия
Към началото