Индустриални автоматични врати

Индустриални автоматични врати

Индустриални автоматични врати

За да можете да сведете до минимум участието си в контрола на портата, предлагаме да закупите индустриално устройство. Доверете се само на надеждни производители: ROGER TECHNOLOGY, BFT, SOMMER, CAME, RYTERNA, FAAC, NICE, GENIUS, GANT и MARANTEC. Като официален дилър на тези компании, ние предлагаме намалени цени.

Индустриални автоматични врати. За разлика от битовите задвижвания, индустриалната автоматизация на портата е готова да движи тежки листа при условия на интензивна употреба.

Основните характеристики на устройствата:

 повишена функционалност – възможността за избутване на платно с тегло над 1800 кг;

 дългосрочна експлоатация – електрическото задвижване ще работи без повреди повече от 15 години;

 Ако имате въпроси относно индустриалните порти и автоматичните задвижвания за тях, моля, свържете се с нашите компетентни специалисти.

Разликата между индустриални плъзгащи се врати и домакински врати

Първоначално може да се създаде впечатлението, че битовите плъзгащи се гаражни врати се различават от индустриалните само по размер, но това мнение е малко погрешно. Много хора смятат, че могат да спестят много, като инсталират обикновени домакински гаражни врати вместо индустриални. Но нали? За да получите отговор на този въпрос, трябва да разберете каква е разликата между един тип порта от друг.

Характеристики, по които индустриалните врати се различават от гаражните врати

Обхват на употреба.

Въз основа на името на индустриалната врата можете да определите техния обхват на употреба: домашните гаражни врати обикновено се монтират в частни гаражи, а индустриалните модели – в производствени съоръжения с висока степен на употреба, например на територията на логистични центрове, складове, производствени съоръжения.

Дизайн на индустриалните врати.

Размерите и теглото на индустриалните порти са доста впечатляващи и предвид факта, че те се експлоатират с висока честота, техният дизайн трябва да бъде особено издръжлив. Индустриалните врати са оборудвани с торсионна система за тежък режим, а не с битови. Направляващите механизми са изработени от поцинкована стомана. Дебелината на металните елементи в водачите е 0,15 см при домакинските модели и от 0,2 см при индустриалните.

Индустриални автоматични врати
Към началото