Характеристиките на безжичните прахосмукачки

Характеристиките на безжичните прахосмукачки

Характеристиките на безжичните прахосмукачки

Някои модерни безжични акумулаторни прахосмукачки имат дизайн 2-в-1, при който смукателният модул, който по същество е отделна малка прахосмукачка за локално отстраняване на прах, може да се отстрани от основната прахосмукачка.

Невъзможно е да не се каже за мощността на засмукване на безжичната прахосмукачка. Tя, разбира се, е по-малка при моделите с батерии, отколкото при класиката. Освен това е забележимо по-малко, което не е изненадващо, тъй като производителите трябва да осигурят разумно съотношение на всмукателната мощност и времето на работа на прахосмукачката от батерията. Това води до необходимост от жертви до известна степен. Все пак се полагат усилия за компенсиране на ниската всмукателна мощност – обикновено поради факта, че дизайнът на акумулаторния модел предвижда въртяща се четка, която буквално разресва килимите, а също така спомага за събирането на прах и мръсотия от твърдия под.

Характеристиките на безжичните прахосмукачки. Информация и контакти с нас – фирма Василиас Интернешънъл ЕООД. София 1618 ул. “ Бяло поле “ 3, офис сграда “ Comfort “ офис 10-11. Обадете ни се на +359 2 963 33 04.

За справедливост отбелязваме, че официално няма такъв параметър като мощност на засмукване в списъка на задължителните характеристики на съвременните безжични прахосмукачки. Тъй като няма единна технология за измерване на тази мощност. Но някои производители все още посочват нейната средна или максимална стойност за техните прахосмукачки, измерени по техни собствени методи.

Обхват на приложение на безжичните прахосмукачки

Смята се, че съвременната акумулаторна вертикална прахосмукачка е по-скоро спомагателна единица за лесна ежедневна процедура за почистване. По принцип можете да го използвате по този начин и дори е необходимо, ако живеете в голям апартамент. Въпреки това, днес, като се вземе предвид, наред с други неща, високата цена на жилищата, малките едностайни апартаменти, апартаменти тип студио са много популярни. 

За такива апартаменти, в които като подови настилки се използват съвременни материали. Ламинат, линолеум, паркет, килим или килими с не особено висока купчина (не много „вискозна“). Безжичната акумулаторната прахосмукачка може да бъде основната: характеристики на съвременния модели, както и нашият опит в експлоатацията на устройства от този тип ни позволяват да потвърдим това с пълна отговорност.

Характеристиките на безжичните прахосмукачки
Към началото