Предисмтва на мокетения килим

Предисмтва на мекетения килим

Предисмтва на мокетения килим

Издържат по-дълго от килима. Предисмтва на мокетения килим.

Произвеждат се в интересна палитра и имат богати шарки.

По-удобни са за грижа за тях. При силно замърсяване е лесно да се занесе килимът на химическо чистене.

Те не са здраво обвързани с мястото на полагане. Когато Ви омръзне килима, постлан до леглото в спалнята, можете да го пренесете в друга стая.

Предисмтва на мекетения килим. Ако сравним естествен килим с естествен мокетен килим, тогава първият определено е по-изгоден. Вълнените мокетени килими са по-трудни за поддръжка и молците се появяват по-бързо в скрити зони, като например под шкафове, в ъглите на стаята, където е захванат мокетеният килим.

Какви са неговите предимства в същност?

Те не се плъзгат по повърхността на пода, тъй като са защитени от огъване на ръбовете.

С тях се получава повишаване на топло и звукоизолацията на помещенията, в които са постлани мокетените килими от край до край.

Висококачествените модели мокетени килими и пътеки са устойчиви на следи от крака на мебелите.

Те са достъпни за широка аудитория, тъй като са направени по различни технологии – от скъпо тъкане до бюджетен метод на иглопробиване.

Подходящ за всякакви пространства, включително офиси, търговски площи, шоуруми. За последното се произвежда т. нар. изложбен килим, който не е жалко да се рециклира, веднага след като събитието приключи.

Разликата между двата продукта не е толкова голяма, въпреки че се забелязва. Когато решават кое е по-добро, готов килим или мокетен килим и пътеки, купувачите обикновено разчитат на бюджет и цели. При желание и двата продукта могат да се използват едновременно, като килимът се полага върху мокета. Затова не избирайте килим или мокет, а купете и двете!

Днес мокетеният килими пътеки са най-модерните и популярни подови настилки, които поради своите качества ще украсят интериора на всяко помещение в дома Ви, ще го предпазят от шум и студ и ще внесат топлина и уют. 

Мокетеният килим и пътеки се съчетават добре един с друг, а килимът допълва подови настилки като паркет и ламинат в интериора на къща или апартамент, предпазва основното подово покритие от преждевременно износване.

Предисмтва на мокетения килим
Към началото