Полени съвети кога и как да почистим двора си

Полени съвети кога и как да почистим двора си

Полени съвети кога и как да почистим двора си

Полени съвети кога и как да почистим двора си. Отново е това време на годината! Листата най-накрая паднаха от дърветата и сега са разпръснати из цялата ви морава. Прочетете нататък, за да научите някои съвети за отстраняване на отпадъци, за да улесните максимално почистването си.

Съвети за премахване на отпадъци от есенния двор

Направете план за изхвърляне. Знаете ли, че някои фирми за сметоизвозване може да не вземе торбите с дворни отпадъци, които оставяте с останалата част от боклука си? Попитайте местната община за специални места за отпадъци от тревата. Повечето общини събират органични отпадъци през есента и пролетта. Просто разберете кога е, като се обадите на общината или разберете къде е мястото определено от тях. Попитайте ги къде са местата за отпадъците от тревата ви, където отломките ви се компостират или натрошават на мулч.

Намерете начин да пренасочите отпадъците си. Наемете дърворезка и направете своя собствена мулч, като я използвате върху паднали клони, храсти и други дървесни отпадъци. Резачка за дърва могат да се наемат всеки ден. Просто внимавайте, когато използвате такава!

Как да възползвате от отпадъците си

Компостирайте вашите отпадъци от тревата. Хранителните вещества, които се получават от разграждането на вашите органични отпадъци, спомагат за подобряване на качеството на почвата. Компостирането също е зелена алтернатива на премахването на вашите отпадъци от тревата с камион. Чудесно е, ако вече имате зона за компостиране за дома си, но това е и прекрасна причина да започнете такава. След като имате място за компостиране, можете да хвърляте остатъци от мивката в кухнята, утайка от кафе, черупки от яйца и други органични вещества върху купчината компост.

Обадете се на професионалсти

Ако нямате време или възможност сами да се справите с боклука си- обадете се на компания за извозване на боклуци. Приятелски екипаж от ветерани ще дойде, за да премахне вашите отпадъци от двора вместо вас и след това да ги изхвърли законно.. Ако търсите лесен начин за изхвърляне на отпадъците от двора си, свържете се фирма, за да планирате време за вземане.

Полени съвети кога и как да почистим двора си
Към началото