Интравенозни инфузии – за лукс, мъжка и женска сила

Интравенозни инфузии - за лукс мъжка и женска сила

Интравенозни инфузии – за лукс, мъжка и женска сила

Интравенозни инфузии – за лукс, мъжка и женска сила. Високите дози глутатион, биотин и витамин С повишават еластичността на кожата, намаляват тежестта на експресионните линии, подобряват тонуса и тена на кожата.

Ако трябва да блестите на важно събитие или тържество, капкомерът на интравенозната инфузия „De-Lux“ ще Ви помогне лесно и бързо да подобрите външния си вид, да заредите с енергия и красота, която идва отвътре. Кратността е индивидуална и се определя от лекаря.

Интравенозна инфузия Мъжка сила

Коктейлни съставки: витамин С, витамини от група В, аминокиселинен комплекс, глутатион, антиоксиданти, магнезий, лаенек

Време на процедурата 250 ml / 500 ml 60-90 min

Ползи: Нормализиране на хормоналния баланс, възстановяване на нервната система и повишаване на имунитета.

Брой сесии, индикации: Интравенозните инфузии с витаминните инжекции могат да подмладят всички човешки органи. След въвеждането се активира кръвообращението, метаболизмът се подобрява, става заздравяване на фрактури, рани на лигавиците, кожата и на меките тъкани. Хормоналният баланс на тялото се нормализира, дейността на нервната система се възстановява и имунният статус се повишава. Честотата на интравенозните инфузии се определя от контролиращия процеса лекар.

Интравенозна инфузия Женска сила

Съставки за коктейли: витамин С, витамини от група В, Laennec, магнезий, мелсон, курасин.

Ползи: Постепенно задейства процес за забавяне стареенето на клетките, хидратира и енергизира клетките и тъканите, стабилизира нивата на серотонин, метаболизъм, подобрено качество на съня, повишен имунитет, подмладяване на клетките

Време на процедурата 250 ml / 500 ml 60-90 min

Брой сесии, индикации: Тази мощна интравенозна инфузия ще помогне да се справите с прекомерното емоционално напрежение, да намалите стреса, както безпокойството, а също и изтощението, което изпитвате, както и ще помагнр за възстановяване на силата и отпускане на напрегнатите мускули. Интравенозно капково за повишаване нивата на серотонин в организма и поддържане на добро настроение. Веселост, уелнес и подобряване на настроението с тази ревитализираща капкомер! Кратността е индивидуална и се определя от лекаря.

Интравенозни инфузии – за лукс, мъжка и женска сила
Към началото