Естетична стоматология и интересното за нея?

Естетична стоматология и интересното за нея

Естетична стоматология и интересното за нея. Знаете ли, че топлата красива усмивка има положително влияние върху хората, с които общувате? Ако работите в сферата на услугите, усмивката Ви представя като симпатичен и приятелски настроен човек, като по този начин подобрява цялостното изживяване на клиентите. В допълнение към други фактори, показването на автентична усмивка Ви кара да изглеждате компетентни.

Естетична стоматология и интересното за нея

За съжаление, голям процент от възрастните страдат от кариес, което им затруднява носенето на уверени усмивки. Но всяка надежда не е загубена, тъй като правилната естетична стоматологична грижа може да помогне за възстановяване на усмивката ви.

Обмисляте ли естетични стоматологични решения, за да поправите усмивката си? Нека да разгледаме по-отблизо какво представлява естетичната стоматология и как може да помогне.

Какво представлява естетичната стоматология?

Може би сте чували за това, но не сте сигурни какво е естетичната стоматология. Е, това е стоматологична процедура, която ви дава преобразяване на усмивката чрез възстановяване на напукани, износени, обезцветени, неправилно подравнени, счупени и оцветени зъби. По време на процедурата козметичен зъболекар ще работи с Вас, за да намери най-подходящия план за лечение.

Видове естетична дентална медицина

Днес има различни естетични стоматологични решения със зъболекари, използващи широк спектър от инструменти за подобряване на вашата усмивка. По-долу разглеждаме различни козметични стоматологични решения, техните предимства и какво да очаквате по време на всяка процедура.

Зъбни импланти

За разлика от предишни дни, когато загубата на зъби се лекуваше само с протези и мостове, днес липсващите зъби се лекуват с помощта на зъбни импланти. И така, какво представляват зъбните импланти? Това са заместители на корените на зъбите, които осигуряват здрава основа за постоянни или подвижни зъби.

Какво да очаквате по време на дентална имплантация

Както всяка друга естетична дентална процедура, зъбните импланти изискват разработване на план за лечение. Планът изисква екип от дентални специалисти да се съберат и да изготвят индивидуален план, който отговаря на вашите нужди. За да се класирате за зъбен имплант, трябва:

 • Имайте достатъчно кост, за да поддържате импланта
 • Имайте здрави венци
 • Бъдете отдадени на устната хигиена
 • Бъдете ангажирани да правите редовни посещения при зъболекар
 • Ако се поддържат правилно, зъбните импланти могат да издържат цял ​​живот.
Предимства на зъбните импланти

Зъбните импланти имат няколко предимства, включително;

 • Подобрен външен вид
 • Улеснете дъвченето
 • Подобрете речта си
 • Повишете самочувствието си
 • Имплантите са постоянни, следователно ви осигуряват комфорт
 • Подобрете цялостното си орално здраве

Подобрете усмивката си с правилната естетична дентална процедура

Ето го, подробно обяснение какво представлява естетичната дентална медицина и различните видове естетични дентални решения, които се предлагат. Сега от вас зависи да изберете най-доброто решение, което ще ви помогне да подобрите усмивката си.

Естетична стоматология и интересното за нея?
Към началото