Закупуване на електронни винетки

Закупуване на електронни винетки

Закупуване на електронни винетки

1.Закупуването на електронна винетка никога не е било по-лесно

Няма нужда да търсите точка за продажба, където винетките са на склад. Вече можете да го купите лесно и лесно в електронния магазин по всяко време и навсякъде. Все още има възможност за ползване на мрежата от пунктове за продажба, както и на павилиони за самообслужване.

2.Край на старите стикери на предното стъкло

Без повече остарели стикери и запазване на купони. Просто щракнете няколко пъти и сте готови. Новата система сканира регистрационния номер и автоматично разпознава дали сте платили и за колко време. Това елиминира непрактичното залепване на старите винетки, след което често ще оставате с остатъци от лепило по стъклото. Може дори да не знаете за новата електронна винетка.

3.Електронната винетка може да бъде закупена до три месеца преди началото на нейната валидност

Закупуване на електронни винетки. Ако искате нещата да се погрижат предварително, с удоволствие ще можете да закупите всяка електронна винетка до три месеца предварително. След това адаптивната валидност ви позволява да изберете датата, от която искате да влезе в сила при покупка.

4.Счупеното предно стъкло не изисква нова винетка

Сигурно сте чували за някой, чието предно стъкло се е спукало и след това трябвало да поиска издаването на нова винетка. Това вече е нещо от миналото. При внедряването на електронната винетка няма да е необходима смяна.

1-годишната електронна винетка е валидна за една година от избраната дата

Ако не сте имали нужда да купувате годишна винетка през януари и сте я купили например през юни, сте платили за цялата година, не сте се възползвали толкова много от покупката. Платихте цената на годишна винетка, но я ползвахте само осем месеца на платената магистрала. Но сега 1-годишната електронна винетка предлага гъвкава валидност, така че ще бъде валидна за цялата година, започвайки всеки ден от годината. Освен това можете да го закупите три месеца предварително.

6. Ще Ви уведомим за изтичането на Вашата електронна винетка

Няма нужда да се притеснявате за изтичането на вашата електронна винетка. Ако въведете данни за контакт при закупуване на електронната винетка, системата ще Ви уведоми за срока на нейната валидност.

Закупуване на електронни винетки
Към началото