Дамски чанти за всичко

Дамски чанти за всичко

Чантата, която отива на всичко! Всички ли сме я търсили? Ако четете това, вероятно също търсите.

Ще ви кажа една тайна, която лесно ще се съчетае с всичките ви дрехи, която отива наистина с всичко от гардероба ви, е преди всичко стилна и изработена от красиви материали като естествена кожа. Чантата, която отива на всичко, трябва да е практична, модерна, но не е задължително черна!

Дамски чанти за всичко

Това са дамски чанти за всичко, които можете да носите всеки ден: следователно е редно да можете да съхранявате всичко необходимо, но същевременно да е достатъчно лека и удобна за носене на рамото с удобна презрамка. Именно тази красива чанта от естествена кожа ще носите сезон след сезон!

Независимо дали сте пристрастени към чанти (и обувки) или не, прочутият въпрос „но с какво ще мога да я нося?“ се появява дискретно в съзнанието ви.

Ако сте колекционер на дамски чанти, тогава сте свикнали да отговаряте учтиво на съвестта си като сериен купувач. Но ако всъщност не пазарувате често аксесоари, ще се зачудите „тази чанта ще отива ли на всичко, което имам в гардероба си?“

Нека бъдем честни, ако ви попитаме: коя е перфектната чанта? Чантата, която отива на абсолютно ВСИЧКО? Виждам как отговаряте „черна чанта!“

#1 Защо черна кожена чанта?

Колко пъти сме се влюбвали в ултрамодна чанта в страхотен цвят като тюркоазено синьо или горчично жълто … за да променим окончателно решението си в последния момент и да си тръгнем с новата ми скъпа чанта … в черно!

Защото цветът е практичен, неподвластен на времето, дискретен… накратко, черното е универсално … а черна кожена чанта е основата на всеки уважаващ себе си гардероб.

#2 За щастие не всичко в живота е черно

Всъщност всичко е свързано с баланса. И ако се замислите, много други неутрални цветове ще работят също толкова добре с небрежен шикозен гардероб.

Например опитайте с чанта в цвят капучино, която е наистина вечна и наистина лесна за комбиниране. Тази чанта ще можете да съчетаете с нюанси от бежовата и кафявата гама.

За да подсилите стила си за миг, не се стеснявайте и смейте да носите и червена чанта. Ако се съмнявате, знайте, че червената чанта се съчетава много добре с всички основни цветове като синьо, кафяво, сиво … и розово!

И накрая, алтернативата на черното е синьо и тъмно сиво.

#3 И ако наистина искате черна чанта …

Добре, наистина не искате да рискувате и вече знаете, че следващата ви чанта ще е черна?

Така че можете също така да изберете черна чанта, която има характер.

Ето и нашите малки модни съвети:

Осмелете се за бохемска шик визия с черна чанта с ресни! Ще придаде хипи шик докосване на всички ваши тоалети през лятото и зимата.

Заложете на чанта в съчетание от два материала, например черна кожена чанта с детайли от велур или велурена чанта с детайли от естествена кожа, която ще придаде шик на вашите ежедневни тоалети.

И ако не сте срамежливи, спрете се незабавно на красива черна кожена чанта в крокодилски принт!

Накратко, черната чантаотива на всичко, но това не означава, че трябва да е тривиална! Забавлявайте се, позволете си да се поглезите се с красива, стилна и качествена дамска чанта от естествена кожа в цвета, който ще допълни вашата визия по хармоничен начин.

Дамски чанти за всичко
Към началото